RSS Feed

Eläinlandia

Posted by Jemi Tunnisteet: ,

Tutustuin CouchSurfingin kautta erääseen chileläiseen lääketieteen opiskelijaan. Mona oli hyvin mielenkiintoinen persoona ja yksi niistä harvoista chileläisistä, jotka ovat käyneet Suomessa. Mona asui äitinsä ja veljensä kanssa Quillotassa, josta oli yli tunnin matka hänen yliopistolle Viña del Mariin.

Mona diggasi monen chileläisen tapaan suomalaisesta musiikista ja fiilistelimmekin muun muassa Nightwishin vanhoja keikkatallenteita netistä. Hän oli myös itse musikaalinen, pääsin sitä todistamaan konserttiin, jossa hän soitti selloa.

Perheen koti oli varsin erikoinen. Pienehkö omakotitalo, jossa oli suuri piha. Perheellä oli yksitoista koiraa, kaksitoista kissaa, kaksi sikaa ja liuta kanoja. Tultaessa talon portille aina oli joku vastassa.










Pihamaalla tallustaneet siat oli hommattu kotieläimiksi, eikä niitä ollut tarkoitus teurastaa, sillä tästä talosta löytyi vain kasvissyöjiä. Monan äiti selitti, kuinka he olivat syöttäneet sikoja niille tarkoitetuilla teollisella erikoisruualla. Lopputuloksena siat lihoivat niin, että niiden jalat eivät meinanneet enää kantaa. Ruokavaliota vaihdettiin ja nyt ne röhkivät vapautuneemmin.

Sisälle taloon päästettiin vain muutama lemmikeistä. Yksi niistä oli Olivia-kissa.






Pihalta löytyi myös hedelmäpuita ja sainkin matkaevääksi poimia appelsiineja suoraan puusta. Heille arkipäiväinen asia oli mulle varsin eksoottista! Viimeisessä kuvassa on Gretel, Monan lempikoira, jonka kanssa käytiin läheisen joen rannalla.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti